Logo Villa pinedo small
Logo Villa pinedo small

Op zoek naar een lotgenotengroep

Evelien, 19 jaar

Gedachten en gevoelens
Hallo, Ik merk dat ik behoefte heb aan fysieke/op locatie lotgenotencontact. Als ik google vind ik vooral groepen voor kinderen tot 16 jaar. Weet iemand een lotgenotengroep waar je als 19-jarige terecht kan? Ik heb al een buddy :) Groetjes, Evelien
OF

Reacties (2)

Adriana

10 jaar

6 maanden geleden

Hoi Evelien Er is in Nederland een lotgenotengroep waar je als je boven de 18 bent terechtkunt. De site heet slachtoffer hulp Nederland. Misschien heb er er wat aan. Je kan het eens opzoeken. Op de site staat alle informatie die je moet weten over de site. Je kunt er ook een vraag op stellen. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Doei Adriana

0

Liselot

24 jaar

6 maanden geleden

Hey Evelien,

Wat goed dat jij jouw vraag hebt gedeeld hier op het Forum van Villa Pinedo.

Ik kan mij goed voorstellen dat je behoefte hebt aan lotgenoten contact, dit herken ik ook van mezelf een paar jaar geleden. Niets is namelijk fijner dan iemand die precies begrijpt wat jij voelt. Zelf heb ik veel herkenning en steun gevonden in het lezen van soortgelijke ervaringsverhalen. Daardoor had ik het gevoel dat ik niet alleen was, iets wat ik daarvoor wel altijd heb gedacht.

Helaas ken ik zelf geen lotgenoten groepen van jouw leeftijd, maar ik kan je wel wat tips geven over waar je die herkenning nog meer kan vinden.

Deze vond ik ook heel mooi! https://www.2doc.nl/documentaires/2023/12/voor-jullie.html

Misschien kun je het er daarna met jouw Buddy over hebben, zodat je alsnog dat peer-to-peer gevoel krijgt.

Dikke virtuele knuffel voor jou, Evelien! ✨ Ik hoop dat je alsnog een beetje de steun kan vinden die je zoekt door de tips die ik je hierboven heb gegeven.

Liefs, Liselot

Evelien

19 jaar

6 maanden geleden

Dankjewel Liselot! Hier heb ik zeker wat aan :)

1

respond to letter