Logo Villa pinedo small
Logo Villa pinedo small

Mijn moeder gaat weg

Niene, 11 jaar

Mijn woonsituatie(Geen) contactWat de f@#ck?!
Hey.mijn ouders zijn gescheiden.morgen(zondag)gaat mijn moeder weg ik vind het heel spannend.ik zou willen vragen of iemand tips heeft hoe ik hierop moet reageren?.groetjes Niene<3
OF

Reacties (3)

Nina

22 jaar

meer dan 2 jaar geleden

Hoi Niene,

Fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Als ik het goed heb is je moeder dus gisteren weggegaan. Hoe was dat en hoe gaat het nu met je?

Ik kan me heel goed voorstellen dat het heel spannend is wanneer je moeder opeens gaat verhuizen. Het is natuurlijk allemaal een nieuwe situatie en dan weet je nog niet hoe dat gaat zijn. Toen mijn moeder en mijn (stief)vader gingen scheiden gingen mijn moeder en ik ook naar een ander huis. Dat vond ik in het begin ook heel gek en spannend, maar uiteindelijk ging het vanzelf gelukkig wel wennen.

Zou het misschien een idee zijn om je moeder een keertje te bellen als je haar mist of als je ergens over wilt praten?

Aangezien je ouders net uit elkaar gaan wonen kan ik me voorstellen dat er meer dingen zijn waar je over zou willen kletsen. Je kunt ook een buddy aanvragen hier bij Villa Pinedo: Buddy - Algemene informatie - Villa Pinedo. Met je buddy kun je voor langere tijd chatten over alles wat je dwars zit!

Laat vooral nog een berichtje achter als je wilt vertellen hoe het is gegaan of als je nog iets wilt vragen! :)

Liefs, Nina

Niene

11 jaar

meer dan 2 jaar geleden

Hoi nina. Het ging niet heel goed mijn zus,vader en ik moesten heel erg huilen. Maar nu gaat het best wel goed. Het is best wel een opluchting dat mijn moeder weg is dat klinkt heel gemeen maar zo bedoel ik het niet. Er wordt nu ook niet de hele tijd ruzie gemaakt dus daar ben ik blij mee. Dankje wel dat je reageerden. Groetjes Niene.

1

Simone

23 jaar

meer dan 2 jaar geleden

Hey Niene, vervelend om te lezen dat je verdrietig was om de verhuizing van je moeder. Dat je zegt dat de verhuizing een opluchting is is helemaal niet gek of gemeen. Zelf had ik dit namelijk ook toen mijn moeder verhuisde. De spanningen in huis waren weg toen ze verhuisd was en het was ineens weer rustig en gezellig thuis. De verhuizing was voor mij niet leuk maar achteraf was het beter! Ik hoop dat je wat aan mijn reactie hebt en dat het verder goed met je gaat!

Liefs, Simone

0

Emile

8 jaar

meer dan 2 jaar geleden

ik heb dat ook soms

0

respond to letter