Logo Villa pinedo small
Logo Villa pinedo small

Hulp nodig

carice, 13 jaar

Gedachten en gevoelens
Mijn vraag is hoe ik beter kan omgaan met de situatie waar ik nu in zit met m'n vader, ik heb daar hulp bij nodig
OF

Reacties (2)

Forum

meer dan 1 jaar geleden

Hi lieve Carice! Wat fijn dat je jouw vraag met ons wil delen, dankjewel daarvoor!

Uit jouw vraag kan ik niet helemaal opmaken welke situatie je precies bedoeld dus ik kan hier helaas (nog) geen antwoord op geven.

Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor een Buddy. Een Buddy is een jongere die ook gescheiden ouders heeft en waarmee jij je ervaringen kunt uitwisselen. Je kunt jouw Buddy dan via de Buddy App vertellen wat er in je hoofd en hart omgaat.

Via deze link kun je je hiervoor aanmelden: https://www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy/

Hopelijk kun je hier de hulp vinden die je nodig hebt.

Liefs en een dikke knuffel, Bibi

0

Romy

26 jaar

meer dan 1 jaar geleden

Hey Carice, wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en hier je vraag stelt. Zoals Bibi al zei, kan ik ook niet zo goed inschatten wat de situatie met jou en je vader is. Wel weet ik dat het hebben van gescheiden ouders lastig kan zijn en ook de band met je ouders kan veranderen. Nadat mijn ouders gingen scheiden, zijn de apart gaan wonen. Om het weekend gingen mijn zussen en ik naar mijn vader. Ik was 10 toen ze gingen scheiden. Toen ik ongeveer 12 was, werd ik boos op mijn vader. Ik begreep niet waarom hij sommige dingen deed. Het heeft mij toen geholpen om er met mensen over te praten én om er over te schrijven. Bijvoorbeeld in mijn dagboek. Ik kon er namelijk best veel over piekeren en als ik het dan opschreef, werd het iets minder. Alsof het uit mijn hoofd was. Ik heb ook een keer een brief naar mijn vader geschreven, waarin ik zei wat ik lastig vond. Hij reageerde daar toen best goed op. Ik weet niet wat jij aan de situatie wilt veranderen, maar het heeft mij altijd geholpen om na te denken over wat ik anders zou willen. Weten wat jij wilt, is al een belangrijke eerste vraag. :) Zoals Bibi al zei, kun je een Buddy aanvragen bij Villa Pinedo als je langer met iemand wilt kletsen. Dat kan heel fijn zijn. Succes lieve Bibi, ik hoop dat de situatie met je vader wat fijner zal worden. Liefs, Romy

0

respond to letter