Villa Pinedo wint UNICEF Paul van Vliet Award!

04 nov 2014

Wij zijn ontzettend blij om jullie te vertellen dat Villa Pinedo vandaag UNICEF’s Paul van Vliet Award heeft gewonnen! In De Efteling werd vanochtend deze prijs uitgereikt onder het toeziend oog van de jury. Alle vijf overgebleven finalisten (uit meer dan 60 initiatieven) kregen de kans om hun initiatief te pitchen voor de jury en alle aanwezigen. Villa Pinedo trok hier aan het langste eind!

10650056_10205448613478484_2486492122903695199_n

Paul van Vliet award

Deze prijs is een intiatief van Unicef en de Efteling. Unicef zet zich in voor kinderrechten en bouwt aan een betere wereld voor kinderen. Naar aanleiding van het 20-jarig jubileum van Paul van Vliet als ambassadeur van UNICEF Nederland, ontstond deze award. De prijs wordt uitgereikt aan de beste ‘ambassadeur voor kinderen’.

Wake-up call

Naast dat dit een ere titel voor Villa Pinedo is, ontvangen we ook een geldprijs van €10.000,– Met dit geld kunnen we nieuwe jongeren trainen die op hun beurt de ouders bewust maken van wat er in hun hoofd en hart omgaat, en trainingen geven aan de professionals die daar omheen staan. Zo kunnen we onze missie voortzetten, een wake-up call voor ouders zijn, en leren we ouders door de ogen van hun kind te kijken.

We willen iedereen bedanken voor de support en het vertrouwen dat jullie ons de afgelopen jaren hebben gegeven. Deze prestatie was ons zeker niet gelukt zonder jullie, het hele team achter Villa Pinedo en natuurlijk onze oprichter en Directeur Marsha Pinedo die vanaf het begin af aan duidelijk is geweest over haar missie en dit keer op keer weet waar te maken.

Ook UNICEF en de Efteling, namens alle jongeren bedankt!  Unicef Efteling

Villa Pinedo

 

Hier vindt u meer informatie over de Paul van Vliet Award